31 Ocak 2014 Cuma

Son Umut filmini hd izle


2006 yapımı filmi Alfonso Cuarón yönetmiştir. Nefes kesecek 109 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Eric Newman üstlenmiştir. Filmin başrollerinde ise Clive Owen,Michael Caine,Ed Westwick,Julianne Moore,Charlie Hunnam gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Alfonso Cuarón .

Eragon filmine genel bakış


John Davis Yapıtı bir film ! Filmin yönetmeni ise Stefan Fangmeier . Nefes kesecek 104 dklık film sizleri bekliyor. 2006 yapımı filmi Stefan Fangmeier yönetmiştir. Eragon , Djimon Hounsou,Sienna Guillory,John Malkovich,Jeremy Irons,Edward Speleers gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Müzede Bir Gece filmi


Nefes kesecek 108 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Shawn Levy . 2006 yapımı filmi Shawn Levy yönetmiştir. Müzede Bir Gece , Robin Williams,Ben Stiller,Owen Wilson,Carla Gugino,Paul Rudd gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Müzede Bir Gece yapımcısı ise Chris Columbus .

Nightmare Detective filmini hd izle


Filmin başrollerinde ise Yoshio Harada,Masanobu Ando,Ren Osugi,Shinya Tsukamoto,Ryuhei Matsuda gibi kaliteli isimler bulunuyor. Shinya Tsukamoto ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2006 yapımı filmi Shinya Tsukamoto yönetmiştir. Nefes kesecek 106 dklık film sizleri bekliyor. Shinya Tsukamoto Yapıtı bir film !

Neşeli Ayaklar filmi


Neşeli Ayaklar yapımcısı ise Bruce Berman . Filmin yönetmeni ise George Miller . 2006 yapımı filmi George Miller yönetmiştir. Nefes kesecek 108 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise null gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Loco'nun Ateşi film özeti


Filmin yönetmeni ise Andrés Wood . Andrés Wood Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 97 dklık film sizleri bekliyor. 2001 yapımı filmi Andrés Wood yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Patricia López,Mariana Loyola,Emilio Bardi,Luis Dubó,Loreto Moya gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Ha-buah filmi hakkında


Daniela Virtzer,Shredi Jabarin,Ohad Knoller,Alon Friedman,Zohar Liba , Ha-buah filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 107 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Eytan Fox bulunmaktadır. Leon Edery Yapıtı bir film ! 2006 yapımı filmi Eytan Fox yönetmiştir.

Başkalarının Hayatı filmi full izle


Nefes kesecek 137 dklık film sizleri bekliyor. Quirin Berg Yapıtı bir film ! Yönetmen koltuğunda Florian Henckel von Donnersmarck bulunmaktadır. 2007 yapımı filmi Florian Henckel von Donnersmarck yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Sebastian Koch,Ulrich Mühe,Martina Gedeck,Ulrich Tukur,Martin Brambach gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Apokalipto filmi


2007 yapımı filmi Mel Gibson yönetmiştir. Nefes kesecek 139 dklık film sizleri bekliyor. Apokalipto yapımcısı ise Mel Gibson . Filmin başrollerinde ise Rudy Youngblood,Dalia Hernandez,Amilcar Ramírez,Mayra Serbulo,Espiridion Acosta Cache gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Mel Gibson .

Pan'ın Labirenti filmini hd izle


Ivana Baquero,Maribel Verdu,Doug Jones,Ariadna Gil,Sergi López , Pan'ın Labirenti filminin başrollerini üstleniyor. Guillermo del Toro ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 118 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Guillermo del Toro üstlenmiştir. 2007 yapımı filmi Guillermo del Toro yönetmiştir.

Kusursuz Yabancı filmi


Kusursuz Yabancı yapımcısı ise Elaine Goldsmith Thomas . Filmin başrollerinde ise Bruce Willis,Halle Berry,Giovanni Ribisi,Heidi Klum,Nicki Aycox gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 109 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi James Foley yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise James Foley .

Örümcek Adam 3 filmi hakkında


Örümcek Adam 3 , Tobey Maguire,Kirsten Dunst,James Franco,Thomas Haden Church,Topher Grace gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2007 yapımı filmi Sam Raimi yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Sam Raimi bulunmaktadır. Stan Lee Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 139 dklık film sizleri bekliyor.

Tepenin Gözleri 2 filmi hakkında


Nefes kesecek 89 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Wes Craven üstlenmiştir. Jessica Stroup,Daniella Alonso,Derek Mears,Michael McMillian,Lee Thompson Young , Tepenin Gözleri 2 filminin başrollerini üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Martin Weisz bulunmaktadır. 2007 yapımı filmi Martin Weisz yönetmiştir.

Mr. Brooks filmini hd izle


Kevin Costner Yapıtı bir film ! Filmin başrollerinde ise Kevin Costner,Demi Moore,Dane Cook,Danielle Panabaker,William Hurt gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2007 yapımı filmi Bruce A. Evans yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Bruce A. Evans bulunmaktadır. Nefes kesecek 120 dklık film sizleri bekliyor.

Şrek 3 filmi


Nefes kesecek 93 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi Chris Miller yönetmiştir. Andrew Adamson Yapıtı bir film ! Yönetmen koltuğunda Chris Miller bulunmaktadır. Şrek 3 , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

3 Gün İçinde Öleceksin filmi full izle


Filmin yönetmeni ise Andreas Prochaska . Helmut Grasser Yapıtı bir film ! Sabrina Reiter,Franziska Weisz,Karl Fischer,Michou Friesz,Amelie Jarolim , 3 Gün İçinde Öleceksin filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 97 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi Andreas Prochaska yönetmiştir.

28 Hafta Sonra filmi hakkında


Nefes kesecek 100 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Jeremy Renner,Rose Byrne,Imogen Poots,Harold Perrineau Jr.,Idris Elba gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2007 yapımı filmi Juan Carlos Fresnadillo yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Juan Carlos Fresnadillo . Danny Boyle Yapıtı bir film !

Simpsonlar: Sinema Filmi filmi hakkında


Filmin başrollerinde ise Yeardley Smith,Marcia Wallace,Billie Joe Armstrong gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2007 yapımı filmi David Silverman yönetmiştir. Nefes kesecek 87 dklık film sizleri bekliyor. David Silverman ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Simpsonlar: Sinema Filmi yapımcısı ise Matt Groening .

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi full izle


Nefes kesecek 138 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise David Yates . Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı yapımcısı ise David Heyman . Helena Bonham Carter,Emma Watson,Robert Pattinson,Daniel Radcliffe,Gary Oldman , Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin başrollerini üstleniyor. 2007 yapımı filmi David Yates yönetmiştir.

Ratatuy filmi


Andrew Stanton Yapıtı bir film ! Ratatuy , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Yönetmen koltuğunda Brad Bird bulunmaktadır. Nefes kesecek 111 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi Brad Bird yönetmiştir.

Aşkın Kitabı filmine genel bakış


Filmin yapımcılığını Robert Bernstein üstlenmiştir. Nefes kesecek 120 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi Julian Jarrold yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Anne Hathaway,James McAvoy,Maggie Smith,Joe Anderson,James Cromwell gibi kaliteli isimler bulunuyor. Julian Jarrold ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

İyi Şanslar Chuck film özeti


Filmin yapımcılığını Mike Karz üstlenmiştir. Yönetmen koltuğunda Mark Helfrich bulunmaktadır. Jessica Alba,Jodelle Ferland,Dane Cook,Sasha Pieterse,Chelan Simmons , İyi Şanslar Chuck filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 96 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi Mark Helfrich yönetmiştir.

Yıldız Tozu film özeti


Nefes kesecek 127 dklık film sizleri bekliyor. Matthew Vaughn ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2007 yapımı filmi Matthew Vaughn yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Neil Gaiman üstlenmiştir. Filmin başrollerinde ise Robert De Niro,Ben Barnes,Michelle Pfeiffer,Sienna Miller,Henry Cavill gibi kaliteli isimler bulunuyor.

30 Ocak 2014 Perşembe

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu filmi full izle


Milla Jovovich,Ali Larter,Oded Fehr,Spencer Locke,Christopher Egan , Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu filminin başrollerini üstleniyor. 2007 yapımı filmi Russell Mulcahy yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Russell Mulcahy . Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu yapımcısı ise Paul W.S. Anderson . Nefes kesecek 94 dklık film sizleri bekliyor.

3:10 Treni film özeti


3:10 Treni , Christian Bale,Russell Crowe,Logan Lerman,Luke Wilson,Ben Foster gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Yönetmen koltuğunda James Mangold bulunmaktadır. 2007 yapımı filmi James Mangold yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Stephen King üstlenmiştir. Nefes kesecek 122 dklık film sizleri bekliyor.

Beyaz Melek film özeti


Nefes kesecek 115 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Murat Tokat üstlenmiştir. 2007 yapımı filmi Mahsun Kırmızıgül yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül bulunmaktadır. Sarp Apak,Ali Sürmeli,Erol Günaydın,Gazanfer Özcan,Mahsun Kırmızıgül , Beyaz Melek filminin başrollerini üstleniyor.

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı filmine genel bakış


Nefes kesecek 115 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi Robert Zemeckis yönetmiştir. Beowulf: Ölümsüz Savaşçı , Angelina Jolie,Anthony Hopkins,John Malkovich,Crispin Glover,Ray Winstone gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Robert Zemeckis ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Beowulf: Ölümsüz Savaşçı yapımcısı ise Robert Zemeckis .

Kabadayı filmi full izle


Nefes kesecek 140 dklık film sizleri bekliyor. Şener Şen,Kenan İmirzalıoğlu,İsmail Hacıoğlu,Rasim Öztekin,Aslı Tandoğan , Kabadayı filminin başrollerini üstleniyor. Ömer Vargı Yapıtı bir film ! Filmin yönetmeni ise Ömer Vargı . 2007 yapımı filmi Ömer Vargı yönetmiştir.

Geçmiş filmi


Nefes kesecek 130 dklık film sizleri bekliyor. Alexandre Mallet-guy Yapıtı bir film ! Filmin yönetmeni ise Asghar Farhadi . Geçmiş , Bérénice Bejo,Ali Mosaffa,Valeria Cavalli,Babak Karimi,Tahar Rahim gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2013 yapımı filmi Asghar Farhadi yönetmiştir.

Eyyvah Eyvah 3 filmini hd izle


2014 yapımı filmi Hakan Algül yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Necati Akpınar üstlenmiştir. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül bulunmaktadır. Ata Demirer,Demet Akbağ,Özge Borak,Serra Yılmaz,Tarık Ünlüoğlu , Eyyvah Eyvah 3 filminin başrollerini üstleniyor.

Ölüm Emri filmini hd izle


2007 yapımı filmi James Wan yönetmiştir. James Wan ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor. Ölüm Emri , Kevin Bacon,Garrett Hedlund,John Goodman,Leigh Whannell,Kelly Preston gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Ashok Amritraj Yapıtı bir film !

Benim Aşk Pastam film özeti


Benim Aşk Pastam yapımcısı ise Kar Wai Wong . Kar Wai Wong ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Natalie Portman,Jude Law,Rachel Weisz,David Strathairn,Norah Jones , Benim Aşk Pastam filminin başrollerini üstleniyor. 2008 yapımı filmi Kar Wai Wong yönetmiştir. Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor.

İnsandan Sonraki Yaşam filmi vizyon tarihi


David De Vries Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 87 dklık film sizleri bekliyor. 2008 yapımı filmi David De Vries yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise null gibi kaliteli isimler bulunuyor. David De Vries ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Chocolate filmi full izle


Nefes kesecek 110 dklık film sizleri bekliyor. Chocolate yapımcısı ise Prachya Pinkaew . 2008 yapımı filmi Prachya Pinkaew yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Jeeja Yanin,Pongpat Wachirabunjong,Ammara Siripong,Hiroshi Abe,Yanin Vismitananda gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Prachya Pinkaew bulunmaktadır.

Çarpık Aşk filmi hakkında


Andreas Schmid Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. 2006 yapımı filmi Martin Weisz yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Martin Weisz bulunmaktadır. Filmin başrollerinde ise Keri Russell,Thomas Kretschmann,Axel Wedekind,Thomas Huber,Rainier Meissner gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Carver filmine genel bakış


Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Franklin Guerrero Jr. . Carver , Kristyn Green,Savannah Costello,Matt Carmody,Alex Demah,Erik Fones gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2008 yapımı filmi Franklin Guerrero Jr. yönetmiştir. Carver yapımcısı ise John Thompson .

An Empress and the Warriors filmi izle


Chung Man Yee Yapıtı bir film ! Yönetmen koltuğunda Siu-tung Ching bulunmaktadır. Nefes kesecek 99 dklık film sizleri bekliyor. 2008 yapımı filmi Siu-tung Ching yönetmiştir. Donnie Yen,Kelly Chen,Xiaodong Guo,Leon Lai,Zhenghai Kou , An Empress and the Warriors filminin başrollerini üstleniyor.

Özgürlük Savaşçısı filmi hakkında


Filmin yapımcılığını Uwe Boll üstlenmiştir. Nefes kesecek 127 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Jason Statham,Claire Forlani,Matthew Lillard,Ron Perlman,Ray Liotta gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2007 yapımı filmi Uwe Boll yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Uwe Boll .

Formidable Rivals filmini hd izle


2008 yapımı filmi Jun-seo Han yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Jun-seo Han . Formidable Rivals , Lee Jin-wook,Jong-hyeok Lee,Rim Chae,Hyeon-shik Lim,Kwang-rok Oh gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Sokak Dansı filmine genel bakış


Nefes kesecek 98 dklık film sizleri bekliyor. 2008 yapımı filmi John Chu yönetmiştir. Sokak Dansı , Adam G. Sevani,Robert Hoffman,Briana Evigan,Harry Shum Jr.,Cassie Ventura gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yapımcılığını Adam Shankman üstlenmiştir. Filmin yönetmeni ise John Chu .

Yôrô Hômu No Seitai: Nikuyoku Herupâ filmine genel bakış


Nefes kesecek 92 dklık film sizleri bekliyor. Yôrô Hômu No Seitai: Nikuyoku Herupâ , Asami,Yumi Yoshiyuki,Seiji Nakamitsu,Azusa Sakai gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Satoshi Shimomoto ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2008 yapımı filmi Satoshi Shimomoto yönetmiştir.

Asi Ruh filmi vizyon tarihi


Filmin yapımcılığını Hüseyin Türkan üstlenmiştir. 2008 yapımı filmi Ersin Kana yönetmiştir. Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Ersin Kana bulunmaktadır. null , Asi Ruh filminin başrollerini üstleniyor.

21 filmi vizyon tarihi


2008 yapımı filmi Robert Luketic yönetmiştir. 21 yapımcısı ise Kevin Spacey . 21 , Kevin Spacey,Jim Sturgess,Laurence Fishburne,Kate Bosworth,Aaron Yoo gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yönetmeni ise Robert Luketic . Nefes kesecek 123 dklık film sizleri bekliyor.

Öldür.com filmi vizyon tarihi


2008 yapımı filmi Gregory Hoblit yönetmiştir. Nefes kesecek 101 dklık film sizleri bekliyor. Billy Burke,Diane Lane,Colin Hanks,Joseph Cross,Perla Haney-jardine , Öldür.com filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yönetmeni ise Gregory Hoblit . Tom Rosenberg Yapıtı bir film !

Hancock filmi vizyon tarihi


Filmin yönetmeni ise Peter Berg . Filmin yapımcılığını Will Smith üstlenmiştir. 2008 yapımı filmi Peter Berg yönetmiştir. Nefes kesecek 102 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Will Smith,Charlize Theron,Jason Bateman,Johnny Galecki,Michael Mann gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Dünyanın Merkezine Yolculuk filmi hakkında


Brendan Fraser,Josh Hutcherson,Anita Briem,Seth Meyers,Garth Gilker , Dünyanın Merkezine Yolculuk filminin başrollerini üstleniyor. 2008 yapımı filmi Eric Brevig yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Eric Brevig bulunmaktadır. Beau Flynn Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 93 dklık film sizleri bekliyor.

29 Ocak 2014 Çarşamba

The Sisterhood Of The Traveling Pants 2 filmini hd izle


2008 yapımı filmi Sanaa Hamri yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Denise Di Novi üstlenmiştir. Sanaa Hamri ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 117 dklık film sizleri bekliyor. The Sisterhood Of The Traveling Pants 2 , Blake Lively,Lucy Hale,Alexis Bledel,Rachel Nichols,Amber Tamblyn gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Intikam Günü(ı) filmi hakkında


Intikam Günü(ı) yapımcısı ise Mike Foodman . Nefes kesecek 98 dklık film sizleri bekliyor. Phil Austin,David Fine,Larry Laverty,Mike Reynolds,Kevin Copps , Intikam Günü(ı) filminin başrollerini üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Isaac Pingree bulunmaktadır. 2008 yapımı filmi Isaac Pingree yönetmiştir.

Akıllı Ol filmi


Yönetmen koltuğunda Peter Segal bulunmaktadır. 2008 yapımı filmi Peter Segal yönetmiştir. Akıllı Ol , Anne Hathaway,Dwayne Johnson,Steve Carell,Bill Murray,Masi Oka gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 110 dklık film sizleri bekliyor. Bruce Berman Yapıtı bir film !

Kadınlar filmine genel bakış


Eva Mendes,Meg Ryan,Debra Messing,Jada Pinkett Smith,Annette Bening , Kadınlar filminin başrollerini üstleniyor. Kadınlar yapımcısı ise Mick Jagger . 2008 yapımı filmi Diane English yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Diane English bulunmaktadır. Nefes kesecek 114 dklık film sizleri bekliyor.